Pastel Film CEOS'su Efe İrvil İle Yapımların Geleceğ

Pastel Film CEOS'su Efe İrvil İle Yapımların Geleceğ

Vakıf Katılım

“Beni en çok heyecanlandıran projeler, dijital platformlar için hazırladıklarımız”

“Televizyon ve dijital platformlar için farklı hazırlıklarımız var”

Sektörün en genç temsilcilerinden olan Pastel Film CEO’su Efe İrvül, yapım şirketlerinin mevcut durumunu ve yani projeleri MAG okurları ile paylaştı.

Özellikle gençlerin ilgisi ile dijital platformlarda dizi ve film izleyen yeni bir kitle ile karşı karşıya olduklarını belirten Efe İrvül, “Hem konvansiyonel televizyonlar için hem de dijital platformlar için hazırlıklarımız var. Bizi çok heyecanlandıran bu projeleri hayata geçirmek için sabırsızlanıyorum. Pastel Film olarak, dijital dünyada yerimizi almak için hazırlık yapıyoruz” dedi. Türkiye’de de tüm dünyada olduğu gibi değişmelerin yaşandığın belirten genç ve başarılı CEO, başarılı yapımlar içinse şunları söyledi: “Bence bir hikayeyi en iyi anlatmanın yolu, gerçek ve derinlikli karakterler yaratabilmekten geçiyor”

Neşesi ve samimiyetiyle kısa zamanda tanıyıp sevdiğimiz Wilma Elles’in kapak yıldızı olduğu MAG Nisan sayısı, Açalya Samyeli Danoğlu, Ahu Orakçıoğlu, Arda Sayıner, Aslı Çelik Hatemi, Ayşe Kucuroğlu, Candan Varnalı, Etel Baler, Metin Hara, Raşit Bağzıbağlı, Rıfat Çebi, Tuğçe Postoğlu, Yağız İzgül gibi kendi alanında başarılı bir çok ismin #evdekal günlüğü röportajları ve dopdolu içeriği ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor.

 


Hibya Haber Ajansı