Red Bull Gaming Ground @HOME başlıyor

Red Bull Gaming Ground @HOME başlıyor

Vakıf Katılım

Red Bull Twitch kanalı sunduğu içeriklerle fark yaratmaya devam ediyor. Oyunseverler ve Red Bull sporcularını bir araya getirecek Red Bull Gaming Ground @HOME bu hafta yayınlarına başlıyor. Türkiye’nin uluslararası espor arenasında en başarılı temsilcilerinden olan Futbolist takımı oyuncusu, Red Bull sporcusu İsmail Can ‘’Isopowerr’’ Yerinde, 24 Mart günü Salı günü saat 19.00’da başlayacak canlı yayında FIFA’da gol atan kazanır diyecek.

Konuya ilişkin basın bülteni ve görselleri ekte iletiyoruz.

İyi çalışmalar

Red Bull Gaming Ground @HOME başlıyor

Red Bull Twitch kanalı sunduğu içeriklerle fark yaratmaya devam ediyor. Oyunseverler ve Red Bull sporcularını bir araya getirecek Red Bull Gaming Ground @HOME bu hafta yayınlarına başlıyor.Türkiye’nin uluslararası espor arenasında en başarılı temsilcilerinden olan Futbolist takımı oyuncusu, Red Bull sporcusu İsmail Can ‘’Isopowerr’’ Yerinde, 24 Mart günü Salı günü saat 19.00’da başlayacak canlı yayında FIFA’da gol atan kazanır diyecek.

Oluşturduğu yayınlarla fark yaratan Red Bull Twitch kanalı, bu hafta yeni yayın serisi Red Bull Gaming Ground @Home ile oyunseverlere farklı bir deneyim yaşatacak. Oyunseverler ile Red Bull sporcularını bir araya getirecek Red Bull Gaming Ground @HOME’un ilk konuğu İsmail Can ‘’Isopowerr’’ Yerinde olacak.

Türkiye’nin uluslararası espor arenasında en başarılı temsilcilerinden olan Futbolist takımı oyuncusu, Red Bull sporcusu İsmail Can ‘’Isopowerr’’ Yerinde, 24 Mart günü Salı günü saat 19.00’da başlayacak canlı yayında FIFA’da gol atan kazanır diyecek ve takipçilerinden kendisine gol atabilmesini isteyecek. Bu yayını https://www.twitch.tv/redbulltr adresinden izlemek mümkün olacak.

Red Bull Gaming Ground @HOME’un bu haftaki programı ise şöyle:

24 Mart Salı
19.00Isopowerr’la Gol atan kazanır

27 Mart Cuma
21.30Ayhancan Güven iRacing’de yarışıyor.

29 Mart Pazar
19.00Isopowerr FIFA 20 Hafta Sonu Ligi


Hibya Haber Ajansı