Destek Çek ile çeklerin karşılığı Türkiye Finans’ta

Destek Çek ile çeklerin karşılığı Türkiye Finans’ta

Vakıf Katılım

Katılım bankacılığında bir ilk olan Destek Çek ile Türkiye Finans, KOBİ ve tüm tüzel kimlikli müşterilerinin destekçisi olmaya devam ediyor. Destek Çek kullanan müşterileri için Türkiye Finans, çek ödemesi olan müşterilerinin hesaplarında yeterli bakiyeleri yoksa veya hesapları müsait olsa bile talep edilmesi halinde çeklerini limitleri dahilinde fon kullandırarak ödeyebiliyor. Destek Çek ile fonlaması gerçekleşen müşterilerin çeklerinin karşılıksız çıkma ve kurum itibarlarını kaybetme riski ortadan kalkıyor.

 

Şirketlerin nakit akışlarını yönetmesine imkan tanıyan faizsiz bankacılık ilkeleri çerçevesindeki uygulama, geri ödeme planlarıyla da uygun kar oranı ve vade avantajı sunuyor. Çeklerin fonlanabilmesi için çek kesilmeden önce Katılım Bankacılığı Vekalet Formu’nun imzalanmış olması ve çekin vadesine kadar ilgili faturanın Türkiye Finans şubelerine bildirilmesi yeterli.

 

Müşteriler, Destek Çek ile ilgili detaylı bilgiyi en yakın Türkiye Finans şubesinden alabilirler.

 

Birlikte kazanan ve kazandığını paylaşanların katılım bankası Türkiye Finans, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran avantajlı kampanyalar sunmaya devam edecek.


Hibya Haber Ajansı