Magdeburger Sigorta özel hizmetlerini devreye aldı

Magdeburger Sigorta özel hizmetlerini devreye aldı

Vakıf Katılım

Magdeburger Sigorta, koronavirüs salgınıyla mücadelede canları pahasına hizmet veren tüm kamu, vakıf, özel hastane çalışanları ile sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan sigortalılarına destek vermek ve hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla özel servis ve hizmetler başlattı.

Tüm Türkiye’de servise teslim hizmeti

Magdeburger, 31 Mayıs’a kadar devam edecek özel uygulaması kapsamında kasko sigortası bulunan tüm kamu, vakıf, özel hastane çalışanları ile ayrıca 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan sigortalılarının ihtiyaç halinde hasarlı araçlarını olduğu yerden aldırarak Türkiye çapında hizmet veren RS Servis şubelerine teslim edecek ve onarım bitiminde istenen adrese geri bırakacak. Uygulama kapsamında, onarım sırasında yapılacak araç dezenfeksiyonu hizmeti de ücretsiz verilecek. Ücretsiz dezenfeksiyonu hizmeti, hasarlı araçlarının onarımını RS Servisleri’nde yaptıran tüm Magdeburger kasko sigortalıları için de ücretsiz olacak.

Hizmetlerden yararlanmak için Magdeburger Sigorta yetkili acentelerinin veya 444 26 24 Magdeburger Müşteri Hizmetleri’nin aranması yeterli olacak.

Özel tıbbi danışma hattı kuruldu

Magdeburger Sigorta ayrıca evden çıkma imkânı olmayan sigortalıları için de özel bir tıbbi danışma hattı oluşturdu. Herhangi bir hastalığı nedeniyle hastaneye veya doktora gidemeyen Magdeburger sigortalıları, her türlü sağlık soruları için 7/24 hizmet verecek olan 444 12 12 numaralı hattı arayarak uzman doktorlardan bilgi alabilecek.


Hibya Haber Ajansı