Efsane dizi NARCOS’un ikinci sezonu FilmBox ekranlarında başlıyor

Efsane dizi NARCOS’un ikinci sezonu FilmBox ekranlarında başlıyor

Vakıf Katılım

İzleyiciyi ilk sahnesinden başlayarak kendine kilitleyen, son zamanların en başarılı yapımlarından NARCOS’un, ikinci sezonu, ilk sezonun hemen ardından FilmBox ayrıcalığı ile TV izleyicisi ile buluşuyor. Sürükleyici dizinin ikinci sezonu 11 Şubat tarihinden itibaren önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox ekranlarına geliyor.

 

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan önde gelen film ve dizi kanalı FilmBox, sürükleyici öyküsü ve etkileyici sahneleriyle son zamanların en başarılı dizileri arasında gösterilen NARCOS'un ikinci sezonunu, ilk sezonun hemen ardından Türk TV izleyicilerine sunuyor. 

 

NARCOS’un ikinci sezonunda, ilk sezonun son bölümünde hapishaneden kaçan Pablo Escobar’ın kanun güçleri ile kanlı bir hesaplaşmaya doğru giden öyküsünü izleyeceğiz. Sürükleyici dizi, güçlü bir kurgu ile harmanlanan gerçek olaylardan oluşan etkileyici öyküsü ile heyecan dozunu her bölümde yukarı taşımaya devam edecek.

 

İkinci sezonun ilk bölümü “Sonunda Özgür (Free at Last)”, geçen sezonun bittiği noktada başlıyor. Peşindeki asker ve polislerden kurtulmayı başaran Escobar, evine dönüyor ve ailesi ile buluşuyor. Bu bölümde, Escobar ve eşi arasında gerginleşmeye başlayan ilişkinin de ilk işaretleri veriliyor. Öte yandan Escobar’ın, sadece kanun adamlarıyla değil, suç dünyasındaki rakipleriyle de mücadele etmesi gerekeceği de ortaya çıkıyor. Bu arada Kolombiya’daki hayatlarının sürekli bir şekilde tehlikeli hale gelmesi, DEA Ajanı Steve Murphy ve eşi arasında bir kavgaya da neden oluyor.

 

NARCOS, seçkin TV platformları TV+ Kanal 20, KabloTV Kanal 336, D-Smart Kanal 19 ve Vodafone TV üzerinde yer alan FilmBox kanallarında, her hafta iki bölümle yayında yer alıyor. Dizinin yeni bölümleri, her Salı ve Perşembe, saat 21:30'da ekranlara geliyor. Cumartesi ve Pazar akşamları ise, kaçıranlar için iki bölüm üst üste tekrar yayınları gerçekleşiyor. Tüm bölümler yayın sonrasında ayrıca, FilmBox Live websitesi ve uygulaması üzerinden de izlenebiliyor. 

 

NARCOS’un ikinci sezonunun ilk bölümü 11 Şubat Salı, ikinci bölümü ise 13 Şubat Perşembe günü TV’lerde FilmBox ekranlarında olacak. 




Hibya Haber Ajansı