Geleceği alanında uzman konuşmacılardan dinlemeye hazır mısın ?

Geleceği alanında uzman konuşmacılardan dinlemeye hazır mısın ?

Vakıf Katılım

Mehmet Zorlu Vakfı-MEF YETGEN 21. Yüzyıl Yetkinlikleri Farkındalık Programı kapsamında bugün düzenlenen ‘Teknoloji Okuryazarlığı’ dersi, mzv.org.tr ile Yetkin Gençler Youtube kanalları üzerinden online olarak herkese açık gerçekleştiriliyor. Yapay zeka, blockchain, big data kavramlarında yetkinliğini artırmak isteyen herkes programa davetli.

Bu yıl beşincisi düzenlenen ve içeriği ile Türkiye’de bir ilk olan MZV-MEF YETGEN 21. Yüzyıl Yetkinlikleri Farkındalık Programı, her geçen gün gelişen içeriği ve birçok yan etkinliğiyle gençlerin 21. yüzyıl yetkinlikleri konusundaki farkındalığını artırmaya devam ediyor.

MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan Erkut liderliğinde yürütülen Program kapsamında oluşturulan MZV-MEF YETGEN Teknoloji Okuryazarlığı eğitimi www.mzv.org.tr, Mehmet Zorlu Vakfı ve Yetkin Gençler Youtube kanalları üzerinden canlı yayın ile gerçekleştiriliyor.

Moderatörlüğünü Prof. Dr. Erhan Erkut’un yapacağı Teknoloji Okuryazarlığı eğitiminde, 21. Yüzyıl Yetkinlikleri Eğitim Programı’na devam eden öğrenciler, MZV bursiyerlerinin yanısıra dileyen herkes alanında uzman isimlerden yapay zekadan kodlamaya, blockchainden big dataya kadar pek çok konuda bilgi sahibi olacak.


Hibya Haber Ajansı