Boynerle hayat eve sığar

Boynerle hayat eve sığar

Vakıf Katılım

Boyner, sosyal medyada paylaştığı eğlenceli ve faydalı içeriklerle evde kalan takipçilerinin yanında olarak, iyi vakit geçirmelerine yardımcı oluyor. Haftalık düzenli bir program yapan Boyner; uzman isimlerden egzersiz, dans, yoga dersleri ve kişisel bakım önerileri sunuyor. Ayrıca kitap önerileri, pratik tarifler ve DJ performansları Boyner’in Instagram sayfasındaki renkli paylaşımlar arasında yer alıyor.

 

COVID-19 salgını nedeniyle evde kaldığımız bu dönemde Boyner, müşterileri ile sosyal medyada buluşmaya devam ediyor. Boyner, Instagram sayfasında paylaştığı birbirinden renkli ve faydalı içeriklerle, takipçilerinin hayatına eğlence, hareket ve moral katmayı hedefliyor.

 

“Evde kal ama hareketsiz kalma”

COVID-19 salgını nedeniyle evde olan takipçilerinin vücut sağlığı için fayda yaratmak isteyen Boyner, “Evde kal ama hareketsiz kalma” çağrısıyla her gün evde yapabilecek farklı aktiviteler öneriyor. Takipçiler, uzman spor eğitmenlerinin yer aldığı antrenman videoları sayesinde düzenli egzersiz yapma ve vücut direncini artırma fırsatı buluyor. Crossfit eğitmeni Fatih Tiraki ile “Functional Training” antrenmanları, Halil Kılıç ile “Total Body Workout”, Mine Yılmazbilek ile “Kick Box Dance”, Tuğrul Çağrı ile “Mağaraya Giriş 101” gibi çalışmalara takipçiler yoğun ilgi gösteriyor. Deniz Orbay ile “Evde Kalça Açıcı Yoga”, “Bağışıklık Sistemi Güçlendirme Yogası”, Birnur Yıldırım ile “Evde Pilates” videoları da vücut için fayda sağlayan ve ilgi gören paylaşımlar arasında bulunuyor. Ayrıca hepimizin evde olduğu bugünlerde, kozmetik ve cilt bakım uzmanları online paylaşımlar üzerinden cildine önem verenlerin sorularını yanıtlıyor.

 

“Boynerle müzik eve sığar” ve “Boynerle dans eve sığar”

“Boynerle müzik eve sığar” mottosuyla DJ performansları, “Boynerle dans eve sığar” mottosuyla da dans dersleri takipçilerle buluşuyor. Dans eğitmeni Aytunç Bentürk’ün hazırladığı dans dersleri, nisan ayı boyu boyunca müzikseverleri salsa yapmaya davet ediyor. Pazar günleri ise Bahadır Efe ile Hip Hop güne ayrı bir enerji katıyor. Cuma akşamları da müziğin birleştirici ve eğlenceli gücünü gösteren canlı DJ performanslar yayınlanıyor.

Kaynak:
Hibya Haber Ajansı