S Sport Plus ile film keyfinin tadını çıkarın

S Sport Plus ile film keyfinin tadını çıkarın

Vakıf Katılım

Covid-19 salgını nedeniyle spor müsabakalarına verilen arada, S Sport Plus, üyelerinin artan içerik taleplerine, platforma dahil ettiği aksiyondan, maceraya, komediden bilim kurguya, gişe rekortmeni, bol ödüllü filmlerle yanıt veriyor.

 

Covid-19 salgını sebebiyle evde vakit geçiren pek çok kişi, bugünlerde motivasyonu yükseltecek film arayışı içerisinde. S Sport Plus, evde sıcacık bir çay veya kahve keyfi eşliğinde sinema keyfini yaşamak isteyen izleyicilere güzel bir gün geçirtmek için tüm dünyada büyük ilgi gören, gişe rekortmeni ödüllü filmleri içerik listesine ekledi.

 

Her izlediğinde aynı şekilde keyif alacağınız, seyretmekten usanmayacağınız film önerileri arasında; Kara Şövalye, Kara Şövalye Yükseliyor, Ölümsüz Savaşçı, Salgın, Kanlı Elmas, Kedi Kadın, Köstebek, The Hangover: Felekten Bir Gece serisi, Mad Max ve Sherlock Holmes serisi başta olmak üzere birçok film yer alıyor.

 

200’den fazla Ödül Alan Dünya Çapında Bir Başyapıt : “Mad Max: Fury Road”

 

Başrollerini Tom Hardy, Charlize Theron, Nicholas Hoult, Hugh Keays-Byrne gibi usta isimlerin paylaştığı, macera ve bilim kurgu türündeki film, izleme listesinde ön sıralarda yer alıyor. Aksiyonu ve ödülü bol olan film kelimenin tam anlamıyla sinemaseverlerin iştahını kabartacağa benziyor.

 

100’e Yakın Ödülü Olan Bir Amerikan Suç Klasiği: The Departed (Köstebek)

Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson, gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran ödüllü film Köstebek de S Sport Plus’ın içerik listesine eklenen filmlerden biri.

 

Ünlü Yönetmen Christopher Nolan’ın Batman serisi ve Interstellar

 

Christopher Nolan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu “Batman Başlıyor”, “Kara Şövalye” ve “Kara Şövalye Yükseliyor” serisi, sinema tarihinin en iyi Batman uyarlamaları olarak gösteriliyor.

Christian Bale, Aaron Eckhart, Gary Oldman, Heath Ledger gibi güçlü isimlerin kadrosunda yer aldığı “The Dark Knight” 8 dalda Oscar’a aday olmuş, Joker’i canlandıran Heath Ledger’a En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü getirmiş ve En İyi Ses Kurgusu dalında iki ödül kazanmıştır. Christopher Nolan'ın yönetmenliğini üstlendiği, Batman serisinin devamı niteliğinde olan The Dark Knight Rises (Kara Şövalye Yükseliyor) ise 35’ten fazla ödülün sahibi.

Sinemaseverler, Nolan imzalı, başrollerinde Matthew McConaughey ve Anne Hathaway’in de yer aldığı bir diğer başyapıt Interstellar’ı da S Sport Plus’ta izleyebilecekler.

 

Komediden Vazgeçmeyenler için: Hangover (Felekten Bir Gece 1-2-3)

Todd Phillips’in yönetmenliğinde, son yılların en çok ses getiren filmlerinden biri olan Hangover (Felekten Bir Gece 1-2-3)’ın dünyanın birçok köşesinde hayranı bulunuyor. İlk serisiyle 12 ödül alan komedi filminin başrollerini Zach Galifianakis, Bradley Cooper ve Justin Bartha paylaşıyor. Gülmek için bir sebep arıyorsanız Hangover serisini mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz!

 

Gündemi Yakalayan Bir Yapım: “Contagion” (Salgın)

2011 yılında Steven Soderbergh’in yönetmenliğinde çekilen Contagion (Salgın) filminin usta oyuncu kadrosunda; Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow ve Kate Winslet bulunuyor. Senaryosunu Scott Z. Burns’ün yazdığı film, bir grip salgınını gerçekçi bir yaklaşımla ele alıyor, bulaşıcı ve ölümcül virütik hastalığın kısa sürede nasıl bir küresel kâbusa dönüşebileceğini anlatıyor. Contagion (Salgın), Kovid-19 salgınına benzerliğiyle son günlerde sinemaseverlerlerin yeniden ilgi odağı haline gelen filmin 2 ödülü, 14 adaylığı bulunuyor.

 

Tarihe Geçen Maçlar ve Yarışlar S Sport Plus’ta

S Sport Plus keyifli filmler ve belgesellerin yanı sıra spor tarihine geçen maç ve yarışları da kullanıcıların beğenisine sunuyor. Premier Lig ve Bundesliga’da tarihe damga vurmuş maçlar, NBA’de son yılların çekişmeli geçen final karşılaşmaları, dövüş sporlarının ses getiren kemer mücadeleleri ve Formula 1’de özel programlarla birlikte geçen sezonun tüm yarışları S Sport Plus’ta sporseverleri bekliyor. Ayrıca Formula 1’in yeni programı olan F1 E-Sport Grand Prix’leri de önümüzdeki günlerde canlı yayınla S Sport Plus’tan izlenebilecek.

Kaynak:IDEA PR
Hibya Haber Ajansı