NN Group 175’inci yılını kutluyor

NN Group 175’inci yılını kutluyor

Vakıf Katılım

NN Hayat ve Emeklilik’in parçası olduğu Hollanda merkezli sigorta ve yatırım şirketi Nationale-Nederlanden (NN), kuruluşunun 175’inci yaşını kutladı. Yapılan açıklamada “Yıllar boyu müşterilerimizin tek başlarına üstlenemeyecekleri riskleri üstlenmelerine yardımcı olduk ve onlar için önemli olan şeylere odaklanmalarını sağladık. Gelecekte demüşterilerimize destek vermeye devam edeceğiz” denildi.

Dünyanın en köklü sigorta ve yatırım yönetimi şirketlerinden NN Group (Nationale-Nederlanden), kuruluşunun 175’inci yılını kutluyor. 1845 yılında yangın sigorta sağlayıcısı olarak kurulan, ve 1963’te gerçekleşen birleşmenin ardından yola Nationale-Nederlanden olarak devam eden grup,Türkiye’de NN Hayat ve Emeklilik şirketi ile müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor.

NN’in zengin tarihi bir dergide buluştu

Avrupa’nın birçok ülkesi ve Japonya da dâhil olmak üzere toplam 18 ülkede faaliyet gösteren, NN Group, 175’inci yılını, dünya çapındaki yaklaşık 15 bin çalışanına gönderdiği mesajla kutladı. Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “Birçok pazarda, sıfırdan inşa ettiğimiz uluslararası iş süreçlerimizle gurur duyuyoruz. Yıllar geçtikçe, şirketimizin geçmişini yansıtan hikayelerimizle zengin bir arşiv oluşturduk. İlk günden bugüne uzanan fotoğrafları, hikayeleri ve eski reklamları online bir dergide bir araya getirdik” denildi.

Tüm çalışanlarına teşekkür etti

NN’in bir parçası olan tüm çalışanlarına teşekkür eden Yönetim Kurulu, açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “NN tarihindeki birçok farklı dönem bizi bugün olduğumuz gibi, güçlü, çeşitliliği barındıran çok yönlü bir şirket haline getirdi. Koronavirüs salgınının yaşandığı bugünlerde de çok farklı bir dönemden geçiyoruz. Her zaman olduğu gibi, bu zor zamanlarda da birbirimizi ve müşterilerimizi desteklemek için bir araya geldiğimizi görmekten dolayı gurur duyuyoruz. NN olarak yıllar boyunca müşterilerimizin tek başlarına üstlenemeyecekleri riskleri üstlenmelerine yardımcı olduk ve onlar için önemli olan şeylere odaklanmalarını sağladık. İnovasyon ve işbirliği ile değişen müşteri taleplerine ve sosyal gelişmelere uyum sağladık. Gelecekte de böyle devam edeceğiz.”


Hibya Haber Ajansı