İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu, İTÜ'lü öğrencilerle buluştu

Vakıf Katılım

Evrim Kırmızıtaş Başaran, İTÜ'lü gençlerle buluştu

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik

Gençlerin kariyerlerine destek oldu

Evrim Kırmızıtaş Başaran'dan gençlere rehberlik desteği

İlk Türk kadın emlak satış dünya şampiyonu Evrim Kırmızıtaş İTÜ'lü öğrencilerin konuğu oldu. İTÜ Mezunlar Derneği ve İTÜ Mezunlar Derneği Öğrenci Kulübü tarafından 2016’dan beri her yıl düzenlenen Different Futures Summit (DFS) bu yıl 4-5 Mart'ta üniversitenin Ayazağa Kampüsü’ndeki Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İTÜ’den mezun olmuş ancak kariyer hayatını okuduğu bölümden farklı alanlarda devam ettirerek başarıya ulaşan mezunlarla öğrencilerin buluştuğu zirvenin mottosu ise “Bölümün Hayallerinin Önüne Geçmesin!” olarak belirlenmişti. Bu kapsamda Evrim Kırmızıtaş da gençlerin kariyer planlamaları ile ilgili soru işaretlerini ortadan kaldırarak onlara ışık tuttu ve fark yaratmalarını sağlamak için ilham kaynağı oldu. Kırmızıtaş, emlak sektörünün merak edilen sorularını yanıtlayarak bu alanda kariyer yapmak isteyen gençlere tavsiyelerde bulundu.

İTÜ Jeofizik Mühendisi mezunu olan Kırmızıtaş, “Bir kadın olarak dünyaya meydan okudum” diyerek ileride çocuklarına başarılı bir anne portresi hediye etmek istediğini özellikle vurguladı. Kırmızıtaş “ Çocuklarıma bir anne olarak her daim örnek olmam gerekiyor. Elde ettiğim başarılar biliyorum ki onları ileride gururlandıracak. Bu yüzden adımı çalıştığım emlak şirketinde dünya birincisi olarak görmek beni ayrıca mutlu edip yeni başarılara yelken açmak için motive ediyor” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı