Novartis İlaç Türkiye, üç kez üst üste hem Avrupa hem de Türkiye’de En İyi İşveren ödülüne layık görüldü

Novartis İlaç Türkiye, üç kez üst üste hem Avrupa hem de Türkiye’de En İyi İşveren ödülüne layık görüldü

Vakıf Katılım

Yetenek stratejileri, yetenek kazanımı, iş gücü planlaması, işe yeni başlayanların eğitim ve adaptasyonu, yönetici ve çalışan gelişimi, kariyer ve başarı yönetimi, çalışan ödüllendirme, ek fayda sağlama, çeşitlilik ve dahil etme uygulamaları ve şirket kültürü” kriterlerinde başarılı performans sergileyen Novartis İlaç, insan kaynakları alanındaki uygulamalarla sektörde lider konumda olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

 

Novartis Türkiye İnsan Kaynakları Direktörü Dr. Senay Kızılkaya, Novartis İlaç olarak kazanılan bu ödülle ilgili gurur duyduklarını belirterek, “Çalışanlarımız bizim en büyük değerimiz ve önceliğimiz. Novartis İlaç olarak yıllardır sürdürdüğümüz insan kaynakları uygulamalarımızla güçlü bir Novartis kültürü yarattık. Daha iyi bir şirket olma yolunda çalışanlarımızın görüşleri ve geri bildirimleri bizim için çok kıymetli ve her zaman yeni uygulamaları hayata geçirirken çalışanlarımızın görüşlerini dikkate alıyoruz. Çalışanlarımızın kariyer yolculuklarında yapılandırılmış programlarla onları destekliyor; esnek çalışma modelleri, güçlü bir çift yönlü iletişim ve takdir kültürü gibi alanlarda çeşitli uygulamalarla çalışan bağlılığını artırmayı hedefliyoruz. Bu yıl da kazandığımız bu ödül bizleri daha iyi işler yapmak için motive ediyor.” dedi.

 

 

Novartis İlaç Türkiye Genel Müdürü Dr. Avinash Potnis; “Novartis İlaç olarak İK alanındaki başarımızı, yarattığımız kültürün sürekliliğine ve her çalışanımızın bu kültürü sahiplenmesine borçluyuz. Merak eden, ilham veren ve yetkin çalışanların oluşturduğu kurum kültürümüz Türkiye’deki başarımızın temel unsurudur. En İyi İşverenler Enstitüsü tarafından verilen bu ödül doğru yolda olduğumuzun en önemli göstergesidir” dedi.


Hibya Haber Ajansı